Cautare
, Contributor

Educaţie |
|

Tinerii manageri şi antreprenori, activităţi de supravieţuire cu Forţele Terestre

LEADERS_Academy6.jpg
Activități de supraviețuire cu Forțele Terestre, comunicare prin teatru și activități nautice, sunt câteva dintre elementele care alcătui programul celei de-a şasea ediţii a LEADERS Academy care va avea loc, în perioada 21-27 iulie, la Predeal.

În cadrul cursurilor, tinerii antreprenori și manageri ajung să își cunoască mai bine propriile atuuri și necesități prin activități de supraviețuire cu Forțele Terestre, comunicare prin teatru, lucrul în echipă prin activități nautice și simulări de business real. În plus, analizează împreună cu speakeri importanţi problemele pe care le au în business și găsesc soluții.

“Într-un mediu de business din ce în ce mai dificil, un tânăr antreprenor trebuie să găsească soluții atât problemelor de ordin financiar, cât și celor de echipă, astfel încât este foarte dificil să  fie concentrat pe stilul managerial și pe autocunoaștere. Programul LEADERS Academy reprezintă exact grija de a descoperi un lider autentic pentru a avea o bază solidă în business pe termen lung. În plus, participanții sunt apoi susținuți să pună în practică ceea ce au învățat prin sesiuni lunare de mentorat.”, declară Adelina Maria, Fondator LEADERS School & Academy.

Pe amazon.co.uk o simplă căutate după cuvântul “leadership” în secțiunea Cărți întoarce 49.020 de rezultate, iar studiile arată că printre caracteristicile de bază ale unui lider se numără concentrarea în momente de stres, curajul de a lua decizii, onestitatea și viziunea de a stabili planuri de lungă durată. Pentru toate acestea este nevoie de experiență și de testarea capacităților. De aceea, LEADERS Academy se bazează pe un proces experiențial de învățare prin care tinerii antreprenori și manageri își pot testa abilitățile în conformitate cu un plan de necesități stabilit la început și cu îndrumarea unor trainer-i renumiți.

Cea de-a 6-a ediţie a LEADERS Academy are drept invitaţi antreprenori, specialişti şi traineri cu experienţă, precum Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului George Enescu, Daniel Bichiș, Senior Trainer Competent Consulting, Mihai Lungeanu, Regizor Teatrul Radiofonic, Rareș Manolescu, Senior Trainer Human Invest, Cornel Costea, Senior Trainer Partner ProActive Solutions, Sorin Drugan, Campion la Navigație și Fondator SetSail, Cristian Lupeș, Dirijor, Dragoș Anastasiu, Președinte TUI Center & Eurolines, Caroline Fernolend, Vicepreședinte Fundația Mihai Eminescu Trust.

Până în prezent, la cursurile LEADERS Academy au participat peste 120 de persoane, din peste 30 de companii. Principalele orașe din care provin aceştia sunt București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș și Baia Mare.

În ceea ce privește domeniile de activitate, majoritatea participanţilor activează în domeniile bancar, automotive şi FMCG. Alte domenii numără minning, consultanţă, transporturi şi servicii.

Vârsta medie a participanților este de aproximativ 30 de ani, iar ponderea pe sexe înclină în favoarea bărbaţilor (65% dintre participanţi).

Conceptul de educație experiențială, utilizat la scară largă în afara țării, este implementat de către Fundaţia LEADERS și în România, pentru a suplini lipsa pregătirii academice pentru situaţii concrete. LEADERS Academy este dezvoltat in jurul a trei concepte cheie – autocunoaștere, comunicare și echipă.

Costul de participare la LEADERS Academy este de 850 de euro, iar înscrierea se poate face pe site-ul Fundaţiei Leaders.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii