FacebookTwitterLinkedIn

Până la finalul lunii mai, tinerii interesaţi de antreprenoriat pot afla insighturi valoroase de la antreprenori cu experienţă în cadrul celor 8 webinarii gratuite, ce vor aborda diferite teme: food, educaţie, tech, sport, cultură/artă/media, e-commerce, fashion, turism.

Fiecare webinar va trata diferitele provocări legale, de infrastructură şi de aşteptări pe care le pot avea cei care pun bazele unei afaceri în România.

Primul webinar are loc pe 15 februarie, începând cu ora 19:30, şi poate fi urmărit gratuit pe site-ul Ro-Win de toţi românii interesaţi de antreprenoriat, fie că sunt din diaspora sau nu.

Tema primului webinar este legată de modul în care poţi începe o afacere în domeniul alimentar, iar invitaţii care vor vorbi despre provocările drumului spre succes sunt: Anca Fîrtat– co-owner si manager Sunday Bagels and Coffee, Radu Tănase – managing partner Calif/Condimental, Radu Bălăceanu – co-fondator LifeBox şi Radu Savopol – fondator 5toGo.

Cel de-al doilea webinar din seria „Succes în România” se va desfăşura pe 1 martie şi va avea ca temă principală antreprenoriatul în educaţie, iar printre invitaţi se vor număra Adina Marin – co-fondator la eematico, Auraş Geambaşu – co-fondator Mobile Academy şi Sorina-Maria Donca-Bercuci – coordonator educaţional Green School.

Până la finalul lunii mai, viitorii antreprenori vor putea participa la următoarele webinarii:

Webinar „Tech” – 19 martie – 19:30

Webinar „Sport” –  2 aprilie – 19:30

Webinar „Cultură/Artă/Media” – 16 aprilie – 19:30

Webinar „Ecommerce” – 30 aprilie – 19:30

Webinar „Fashion” – 14 mai – 19:30

Webinar „Turism” – 28 mai – 19:30

Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Ro-Win – Succes în România este un proiect de finanţare nerambursabilă şi suport de peste 45.000 de euro, parte a programului Diaspora Start-Up, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Ro-Win va oferi 36 de granturi a câte 35.000 de euro, la care se adaugă un curs online de formare antreprenorială, servicii de mentorat și consiliere, în valoare de peste 10.000 euro, oferite în parteneriat cu Impact Hub Bucharest.

Partenerii proiectului sunt: Grupul EDUCATIVA, Asociaţia Reviro, Impact Hub Bucharest şi GEA Strategy & Consulting.

VEZI CÂȚI ROMÂNI ÎȘI ȚIN BANII LA SALTEA! ÎȚI VINE SĂ CREZI ASTA?