FacebookTwitterLinkedIn

Ari Meisel povestește că zilele în care lucrează sunt lunea și miercurea, zile în care muncește însă foarte, foarte mult. În articolul său, el dă exemplul unei zile de miercuri în care a avut nu mai puțin de 11 întâlniri, una după alta, ceea ce înseamnă că nu a avut niciun moment liber. Însă, explică Meisel, în ciuda programului încărcat nu s-a simțit deloc copleșit, fiindcă și-a păstrat mintea deschisă folosind principiile Less Doing.

Citește și sfaturile lui Verne Harnish, speaker în cadrul Growth Summit, despre CUM SĂ MĂSORI CÂT DE FERICIȚI SUNT ANGAJAȚII TĂI

Less Doing a fost creat pentru a ajuta oamenii să se întoarcă la a face lucrurile pe care le place să le facă. Implicând optimizarea, automatizarea și outsourcingul a 95% dintre activitățile zilnice, Less Doing ne permite să ignorăm detaliile triviale ale vieții. Odată ce am optat pentru această strategie, ne putem concentra tot efortul mental pe cei 5% rămași, pe care îi facem mai bine decât oricine altcineva.

Citește și sfaturile lui Steve Martin despre cum să valorifici momentul de persuasiune maximă generat de un “Mulțumesc”

“Acum este ora 9 seara. Soția mea este în oraș cu prietenii, dar eu încă lucrez”, povestește Ari Meisel în articolul său. “Mă chinui să răspund la emailuri? Nu. Stau aici într-o stare de calm, folosindu-mi energia pentru lucrurile care sunt de interes pentru mine, pentru că am delegat deja 95% dintre task-uri”, continuă el.

Citește și sfaturile lui Verne Harnish, speaker în cadrul Growth Summit, despre IMPORTANȚA DE A AVEA UN COACH

Acesta este secretul: să înveți cum să separi “eu” de “trebuie să fac”. Doar pentru că o sarcină trebuie făcută, nu înseamnă că tu trebuie să o faci. Aceasta este arta Less Doing. Ne ajută să optimizăm, să automatizăm și să facem outsourcing pentru a putea să gândim liber despre posibilitățile din jurul nostru.

Ari Meisel este speaker în cadrul GROWTH SUMMIT – Evenimentul la care se întâlnesc liderii companiilor în expansiune și va vorbi în intervalul 11.30 – 13.00  despre “Less Doing, More living”. Înscrie-te acum la Growth Summit.