FacebookTwitterLinkedIn

Calendarul proiectului este aliniat cu planurile inițiale, iar obținerea autorizației de construire reprezintă un pas important în desfășurarea întregului proces, potrivt reprezentanților dezvoltatorului. ”Această etapă ne permite să valorificăm eforturile de până acum, respectând promisiunea de a deschide centrul în 2017”, declară Ali Ergun Ergen, omul de afaceri care se află la cârma acestui proiect, atât în calitate de expert de retailm cât și de investitor, alături de Alpha Group Investments, , un instrument de investiţii al Alpha Bank, care deţine, printre altele, un număr important de bunuri în sectoarele imobiliar şi hospitality din regiunea Europei de Sud-Est.

Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri: Timișoara

”Obținerea autorizației de construire validează propunerea noastră pentru Timișoara, conținutul său permițându-ne să venim cu cel mai complex și performant produs de retail la nivel național. Ceea ce este o mare reușită. Piața înțelege că aducem un concept nou, cererea de leasing este una extrem de pozitivă. Mai mult, începerea lucrărilor de construcție în primăvara anului viitor răspunde obiectivelor noastre comerciale”, explică Ali Ergun Ergen.

În septembrie, dezvoltatorul anunța că a mărit suprafața proiectului cu 40%, în urma cererii mari venite din partea retailer-ilor.