Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Timișoara, cea mai mare tranzacție office din afara Capitalei

În orașul de pe Bega a fost înregistrată, anul trecut, cea mai mare tranzacție de închiriere de spații office, ca suprafață, din afara Bucureștiului,  
City Business Center, Timişoara

Continental a închiriat, anul trecut,  aproximativ 6.000 de metri pătrați în Optica Business Park din Timișoara. Potrivit DTZ Echinox, aceasta este cea mai mare tranzacție înregistrată anul trecut pe segmentul office din marile orașe regionale, exceptând Bucureștiul.

Află care este situația pe segmentul office din Brașov

În Timișoara, stocul modern de spații de birouri este de 102.500 de metri pătrați. Pentru 2015, volumul de spații noi va fi de șase ori mai ridicat și va însuma 17.000 de metri pătrați. Printre proiectele ce urmează a fi finalizate se numără City Business Center V și Optica Business Park – faza II. În 2014, cererea de spații de birouri a însumat 12.500 de metri pătrați, fiind de trei ori mai ridicată față de anul precedent.

S-ar putea să vă intereseze: Timișoara, din nou fruncea în topul ”Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri”

În general, suprafața medie tranzacționată a fost de 2.000 de metri pătrați. În Timișoara, rata de neocupare era, la sfârșitul anului trecut, de 5%, iar chiria medie este cuprinsă în intervalul 12-14 euro/mp/lună.

Ghidul Investițiilor Forbes: Segmentul office, în continuare vedeta pieței de real estate

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii