FacebookTwitterLinkedIn

Din martie 2018 până în prezent, Beaudin a ocupat funcția de Chairman of the Board al P3. Începând cu data de 1 octombrie funcția lui anterioară a fost preluată de  Goh Kok Huat, fostul Chief Operating Officer al GIC.

Beaudin preia conducerea P3, investitor și dezvoltator de proprietăți logistice, activ în Europa de aproape două decenii, cu dorința de a consolida succesul companiei și pentru a susține echipa de conducere a P3 în dezvoltarea și implementarea planurilor de expansiune.

„Sunt încântat să mă implic în noul meu rol la P3. Timp de 18 luni mi-am concentrat atenția pe întelegerea businessului și sunt conștient de punctele noastre forte, mai ales în contextul actual al pieței, atât de favorabil segmentului de spații logistice. În opinia mea  comerțul electronic va rămâne în continuare un catalizator important în sectorul nostru de activitate și vom continua să prospectăm piața și să identificăm noi oportunități de dezvoltare, concentrându-ne pe fructificarea proprietăților din portofoliul nostru european. Rolul meu este destul de simplu: voi sprijini echipa de conducere a P3 în planurile și demersurile care țin de expansiunea companiei și mă voi asigura că P3 va fi bine poziționată pe piața de profil, o poziție care să genereze creșteri în ceea ce privește capitalul de imagine și activitatea comercială a companiei”, a declarat Tim Beaudin, P3 CEO.

„GIC este încrezător că P3 va beneficia de experiența relevantă pe care Tim o are în această arie a industriei și, bineînteles, de experiența sa instituțională. În plus, el va fi susținut de o echipă de conducere puternică care beneficiază de vaste cunoștințe despre piață și care gestionează, totodată, o serie de contacte relevante, având acces și la multiple canale de relaționare și comunicare. Odată cu numirea lui Goh Kok Huat în funcția de Board Chairman al P3, credem că Tim și echipa de conducere a companiei vor beneficia de sfaturile, ideile și viziunea sa strategică. Aceste schimbări pavează drumul către evoluție și către o nouă etapă de creștere în zona de business pentru P3, în Europa”, afirmă Lee Kok Sun, Director Investiții GIC Real Estate.

P3 anunță și promovarea internă a lui Jean-Luc Saporito și a lui David Marquina în rolul de co-Chief Development Officer(CDO). În noul lor mandat, cei doi vor fi responsabili de dezvoltarea operațiunilor P3 în toată Europa.