Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

TikTok respinge oferta Microsoft în ultimul ceas

Microsoft a declarat că oferta sa de cumpărare a operațiunilor din SUA ale aplicației TikTok a fost respinsă, deschizând calea pentru Oracle.
 aboneaza-te
TikTok

Microsoft și Oracle au intrat în cursa pentru a cumpăra TikTok de la firma chineză ByteDance. Rapoartele anterioare spuneau că Oracle ia în considerare în mod serios cumpărarea afacerilor TikTok din SUA, Canada, Australia și Noua Zeelandă cu firme de investiții, inclusiv General Atlantic și Sequoia Capital.

Un purtător de cuvânt al TikTok a declarat pentru BBC că firma „nu comentează nici dezvoltarea Microsoft, nici speculațiile Oracle”.

Ce a spus Microsoft?

Duminică, Microsoft a anunțat că „ByteDance ne-a informat astăzi că nu vor vinde operațiunile TikTok în SUA către Microsoft. Suntem încrezători că propunerea noastră ar fi fost bună pentru utilizatorii TikTok, protejând totodată interesele de securitate națională. ”

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum evoluează serviciul în aceste domenii importante”, a adăugat în declarația sa.

Acest lucru deschide calea pentru Oracle, despre care Trump a spus că ar fi „o companie excelentă” care va prelua operațiunile TikTok în SUA.

Larry Ellison, președintele Oracle, este susținător al Donald Trump și a organizat un eveniment de strângere de fonduri pentru el în februarie.

Președintele american Donald Trump a dat un termen limita pe data de 15 septembrie pentru ca aplicația TikTok să fie vândută sau închisă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii