FacebookTwitterLinkedIn

Executivii TikTok discută despre producerea unui Reality Show, prin care să prezinte diferite moduri de utilizare a videoclipurilor sale. Însă, momentan, compania, parte a gigantului tehnologic chinez ByteDance, nu a decis un format sau o gazdă.

Ceea ce se știe în momentul de față este că producătorii se gândesc la un model precum emisiunea Fox „Beat Shazam”. Găzduit de cântăreața și actorul Jamie Foxx, show-ul provoacă concurenții să identifice o melodie mai repede decât adversarii. Fox a lansat deja trei sezoane ale show-ului și urmează să fie lansat și ce-l de-al 4-lea sezon. Dar, încă nu este clar modul în care va funcționa o emisiune TikTok.

Aplicația TikTok este cunoscută pentru modul în care oamenii realizează videoclipuri scurte setate pe o anumită melodie. Unele dintre aceste videoclipuri sunt dansuri, în timp ce altele sunt doar farse. Chiar și celebrități de renume mondial precum Jennifer Lopez, Kevin Hart și John Krasinski au început să o folosească, postând videoclipuri din casele lor și de la sală.

Utilizarea TikTok, deja în creștere, a explodat în ultima lună. A fost cea mai populară aplicație din lume, în afara Chinei, potrivit App Annie. ByteDance are o versiune de TikTok în China, numită Douyin.