Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Modă |
|

Tiffany câștigă procesul rapid cu LVMH pentru anularea achiziției de peste 16 mld. de dolari

Celebra casă de bijuterii a câștigat prima bătălie în instanță, care ar putea decide soarta achiziției de 16.6 miliarde de dolari.

Decizia grupului LVMH de a renunța la achiziția Tiffany va fi judecată în ianuarie, după ce bijutierul american a spus că prelungirea procesului ar putea să-l oblige să accepte un preț mai mic sau să piardă afacerea.

Joseph Slights, judecătorul care a condus cazul, a respins argumentele LVMH conform cărora dosarul este mult prea complex pentru a fi accelerat, în special în timpul unei pandemii.

Stabilind un proces de patru zile la începutul lunii ianuarie, judecătorul a spus că „nu este convins” de argumentele pe care compania franceză le-a adus pentru a „încetini” lupta legală.

Luni, în instanță, avocații Tiffany au susținut că un proces prelungit ar putea să-i oblige să rupă termenii existenți ai acordului, în beneficiul LVMH.

Richard Pepperman, partener la Sullivan & Cromwell, a declarat că bijutierul operează sub mai multe restricții impuse de termenii înțelegerii, inclusiv reducerea cheltuielilor de capital. „Vor avea un efect masiv perturbator asupra afacerii Tiffany dacă LVMH va reuși să amâne înțelegerea”, a argumentat el.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii