Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Tiberiu Uşeriu a câștigat ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, a treia sa victorie consecutivă din tot atâtea participări la cea mai dură competiție din lume

Tiberiu Uşeriu (44 de ani) a câștigat, în noaptea de joi spre vineri, pentru a treia oară consecutiv din tot atâtea participări, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, care s-a desfășurat în zona Cercului Polar, informează Agerpres.
Tiberiu Useriu - 6633 Arctic Ultra_2

Tiberiu Uşeriu a trecut linia de sosire ţinând în mâini steagul României cu însemnele Centenarului Marii Uniri. În același timp, organizatorii l-au întâmpinat pe Tiberiu Uşeriu în acordurile Imnului Naţional al României, îmbrăţişându-l şi felicitându-l.

Din totalul de 617 kilometri, aproximativ 280 au fost parcurşi pe Ice Road, un fluviu îngheţat. Temperaturile au fost mai ridicate faţă de anii trecuţi, dar vântul şi ninsoarea le-au pus mari probleme celor 23 de concurenţi care au luat startul. Dintre aceștia, 16 au abandonat pe parcurs.

Printre cei care au abandonat s-au numărat şi ceilalţi trei români înscrişi în competiţie: Levente Polgar, Florentina Iofcea şi Avram Iancu.

CITEȘTE: COMUNICATUL MEU DE PRESĂ

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii