Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Tiberiu Urdăreanu a fost reținut de procurorii DNA

Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, patronului grupul de firme UTI, a fost adus, joi, la DNA, după ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie, informează MEDIAFAX.
Tiberiu Urdareanu.jpg

UPDATE: Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului de firme UTI, a fost reţinut, joi seara, de procurorii DNA, într-un dosar în care sunt cercetate fapte directe de corupţie şi în care este vizat şi primarul suspendat al Iaşiului Gheorghe Nichita, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Tiberiu Urdăreanu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 12:20, fiind însoţit de agenţii de poliţie judiciară care au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele omului de afaceri.

Pe numele lui Tiberiu Urdăreanu a fost emis un mandat de aducere într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

Grupul UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, a realizat cardul electronic de sănătate, sistemul de plată a rovinietei, sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

VEZI AVEREA MILIONARULUI TIBERIU URDĂREANU!

În 2014, UTI Grup, principala societate a grupului fondat de Tiberiu Urdăreanu, a avut o cifră de afaceri de 380,25 milioane lei în scădere cu 23% față de cea din anul precedent. Compania a raportat pierderi de 15,6 milioane lei.

Grupul UTI a avut şi contracte pentru lucrări la mai multe spitale şi clinici, printre care Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, Spitalul Municipal din Ploieşti şi Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

SCRIE UN COMUNICAT DE PRESĂ!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii