Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Thorsten Schweer este noul director de programe Cartoon Network şi Boomerang pentru Europa Centrală şi de Est

Thorsten Schweer a fost numit în funcţia de director de programe pentru copii la Turner pentru Europa Centrală şi de Est, fiind responsabil de conţinutul de program linear şi non-linear, planificarea programelor, dublarea şi achiziţiile pentru Cartoon Network şi Boomerang în Europa Centrală şi de Est inclusiv România, informează Media Expres.
Thorsten Schweer

Thorsten Schweer a fost anterior Head of Program Planning & Material Coordination la KiKA, în Germania, unde a fost responsabil cu planificarea şi dezvoltarea strategiilor de programe pentru canalele de copii.

Schweer a lucrat timp de şase ani şi în cadrul companiei MGM, unde a avut funcţia de Director de Programe & On Air. Din această poziţie, el a fost direct responsabil de lansarea canalelor MGM în Europa Centrală, dar şi de programe, de achiziţii şi de promovarea on-air.

Thorsten Schweer îi va raporta lui Matthias Heinze, vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală şi de Est şi manager general pentru Europa de Est.

„Suntem foarte încântaţi să îl avem pe Thorsten Schweer în echipa noastră. El aduce o vastă experienţă internaţională şi o foarte bună expertiză în ceea ce priveşte televiziunea pentru copii, lucruri care vor juca un rol important în consolidarea poziţiei de lider a televiziunilor Cartoon Network şi Boomerang în România”, a declarat Matthias Heinze.

Turner Broadcasting System International opereză televiziunile CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.

TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

VEZI AUDIENȚELE RADIOURILOR ÎN URBAN!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii