Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Forbes 500 |
|

Theodor Berna – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Theodor Berna Avere: 100-110 milioane de euro Varsta: 60 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Construcții, antrepriză  

Cifra de afaceri a Tehnologica Radion a crescut în 2010, ajungând la 142,7 milioane de euro, după ce în anul precedent veniturile au scăzut până la 108,5 milioane de euro. Profitul înregistrat anul trecut a fost de aproape zece milioane de euro. Până anul trecut, Tehnologica Radion, principala firmă de construcții a milionarului Theodor Berna, a avut o expunere majoritară pe București. Bugetul alocat de către autoritățile locale construcțiilor și întreținerii de drumuri – principalul tip de lucrări pentru firma lui Theodor Berna – a scăzut considerabil în ultimii ani. În plus, anul trecut au expirat o serie de contracte între Primăria Municipiului București și Tehnologica Radion, care vizau întreținerea, în perioada 2005-2010, a unor artere importante din București, precum Bulevardele Carol I, Octavian Goga, Nicolae Grigorescu, Lucian Blaga și Șoseaua Mihai Bravu.

Iar contractele cu PMB sunt importante pentru Tehnologica Radion, surse din piață estimând, la începutul anului 2010, că firma lui Theodor Berna încasase peste 40 de milioane de euro de la Primărie. În aceste condiții, Berna s-a orientat și spre lucrări în provincie. Unul dintre contractele câștigate, în valoare de 35 de milioane de euro, se referă la întreţinerea infrastructurii gestionate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova, pentru perioada 2010-2014. Contractul a fost atribuit de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Chiar dacă contractele din Bucureşti au scăzut semnificativ, ele nu au dispărut în totalitate. Tehnologica Radion a mai câştigat, în asociere cu firma Pro Cons XXI, două contracte în valoare totală de 123 de milioane de euro pentru întreţinerea şi administrarea străzilor din Bucureşti pe o perioadă de patru ani, începând cu 2011.

Vezi care era averea lui Theodor Berna în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii