Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

The Practice are în portofoliu brandurile Timișoreana, Ciucaș și Stejar

ursus.png
The Practice, parte a grupului de comunicare Leo Burnett România, a devenit din această lună agenția de relații publice pentru mărcile de bere Timișoreana, Ciucaș și Stejar ale Ursus Breweries, companie membră a grupului SABMiller plc. Decizia Ursus Breweries a fost luată în urma unei licitații desfășurate în primele luni ale acestui an.

În cadrul acestei colaborări, The Practice va oferi servicii specifice, de la strategie de PR și consultanță până la dezvoltarea și implementarea proiectelor de Public Relations, gestionarea relației cu jurnaliștii, bloggerii și liderii de opinie, managementul crizei, evenimente speciale de PR sau evenimente creative.

Ștefan Teodorescu, Group Brands Director Ursus Breweries, a declarat: „The Practice a demonstrat nu numai că înțelege foarte bine industria berii în general, dar și caracterul și specificul fiecărui brand în parte. Echipa The Practice ne-a convins că putem crea împreună povești de succes și pentru Timișoreana, Ciucaș și Stejar”.

The Practice coordonează deja comunicarea de PR pentru mărcile internaționale ale Ursus Breweries: Peroni Nastro Azzurro, din 2011, Redd’s și Grolsch, din 2012.

La rândul său, Oana Bulexa, Managing Director The Practice, a spus: „Vom avea ocazia să comunicăm pentru mărci din toate segmentele pieței de bere – o provocare extrem de frumoasă, căreia îi vom răspunde așa cum știm noi mai bine: cu idei creative și eficiente!”

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.

The Practice este prima agenție de PR din România premiată la Cannes Lions (Silver PR Lion în 2010), singura agenţie românească deţinătoare a unui Grand Prix la o competiție internațională de PR (EMEA SABRE în 2008) sau a trofeului Global Sabre Awards (în 2011 și 2012).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii