FacebookTwitterLinkedIn

Thales se va muta în Orhideea Towers luna viitoare din Riverplace (Riverview House). În prezent, în companie lucrează peste 300 de specialiști, iar planurile vizează dublarea acestei cifre în următorii cinci ani.

Thales a fost reprezentată în procesul de identificare a opțiunilor de relocare și în negocierea contractului de către compania de consultanță imobiliară JLL.

”Thales a ales să rămână cu același proprietar, iar după aproape 10 ani petrecuți în Riverplace, a ales să se mute în Orhideea Towers, deoarece oferă un mediu de lucru adaptat perfect noilor nevoi ale angajaților. Orhideea Towers, unul dintre cele mai noi proiecte de birouri din București, oferă o locație excelentă și este construit conform ultimelor tendințe și nevoi ale noii generații de angajați”, a declarat Maria Florea, head of Office Agency JLL Romania.

Zona Centru-Vest a Bucureștiului, unde se va muta Thales, a atras în acest an aproape o treime din cererea de spații de birouri înregistrată în primele nouă luni ale anului, fiind una dintre cele mai căutate destinații de către companii.

”Relocarea Thales in Orhideea Towers confirmă două trenduri de pe piața de birouri din București. Primul, angajatorii sunt din ce în ce mai atenți la nevoile noilor generații de angajați și sunt preocupați să le asigure cele mai bune condiții de lucru. Al doilea, clădirile din zona de Centru-Vest a Bucureștiului continuă să atragă cei mai importanți chiriași, oferind termeni contractuali favorabili și o infrastructură de transport mai bună”, a declarat Viorel Opaiț, director de dezvoltare JLL România.

” Thales România nu doar crește rapid, ci câștigă și un rol central în cadrul grupului Thales. Avem nevoie de un spațiu de lucru care să stimuleze creativitatea și colaborarea între angajați, adaptat așteptărilor tinerilor profesioniști. Acest lucru este foarte important în filosofia noastră care urmărește asigurarea unui mediu de lucru confortabil și prietenos pentru angajați. Am beneficiat de asistența profesioniștilor JLL pentru a alege noul nostru sediu în Orhideea Towers, care îndeplinește toate cerințele noastre: spațiu generos, localizarea în apropierea centrului orașului, accesibilitate, facilități moderne. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în noul nostru birou”, a declarat Silviu Agapi, CEO Thales Romania.

Orhideea Towers este localizat în partea de centru-vest a Bucureștiului, în cel mai nou pol de birouri al orașului. Proiectul are o suprafață totală închiriabilă de 37.000 de metri pătrați și include două turnuri în formă de H, legate printr-o punte.