Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Thailanda: o destinație sigură în era coronavirusului

Thailanda se prezintă drept o destinație de încredere pentru turiștii internaționali, punând în valoare modul în care țara a gestionat pandemia de Covid-19, informează Reuters.
 aboneaza-te
thailanda

Țara din sud-estul Asiei, prima care a raportat un caz de virus din afara Chinei, vrea să devină o destinație de vacanță sigură pentru grupurile de turiști din întreaga lume.

„După ce restricțiile Covid-19 se vor ușura, intenționăm să reîmprospătăm imaginea țării și să o prezentăm ca o destinație de încredere în care turiștii se vor bucura de liniște”, a declarat pentru Reuters Tanes Petsuwan, șeful adjunct al Autorității pentru Turism din Thailanda.

Campania, care va fi lansată spre finalul acestui an, se va adresa turiștilor cu posibilități financiare care vin din zone considerate cu risc scăzut, cum ar fi China, Coreea de Sud și Taiwan. Campania va promova plaje și parcuri pitorești, ca parte a unui plan turistic care ar putea apărea în Asia și care ar include Hong Kong-ul și Japonia.

Guvernul a elaborat un sistem de certificare în ceea ce privește siguranța hotelurilor și a restaurantelor, astfel încât călătorii să poată fi liniștiti. “Certificatul este un instrument menit să ofere încredere și să transforme Thailanda într-o destinație sigură ” spus Tanes.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii