Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

(P) Thagora pregătește DAAM2020 – un eveniment dedicat profesioniștilor români din industria mobilei și a interioarelor auto

Acum trei ani de zile, o fabrică de mobilă din Deva a făcut o schimbare majoră de furnizori. A înlocuit furnizorul german de tehnologie de tăiere a pielii cu Thagora, soluție dezvoltată de o companie românească din Iași.
 aboneaza-te
DJI_0572

Au realizat că opțiunea ieșenilor este mai eficientă, utilizează o tehnologie mai avansată și productivitatea este semnificativ mai mare.

Anul acesta în septembrie, compania Thagora organizează un eveniment cheie dedicat profesioniștilor români din industria mobilei și a interioarelor auto, la care vor participa experți internaționali din Italia, Austria și România.

Pe agenda din septembrie treceți așadar conferința Digitalizare și Automatizare în Automotive și Mobilă (DAAM), care va avea loc într-o locație deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj.

Pentru înscrieri vă puteți înregistra aici.

 aboneaza-te
sungardenresort.ro
sungardenresort.ro

 

 

 

 

 

 

 

Cui i se adresează

Evenimentul este util și informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experții în tehnologie, reprezentanții asociațiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking și a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, participanții având posibilitatea de a discuta cu speakerii, cere sfaturi sau face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă și un cadru distins.

Temele care se vor dezbate

Un scop esențial urmărit de organizatori este discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizațiilor dar și asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluție industrială.

În plus, provocările cu care se confruntă companiile din România, care lucrează cu piele naturală, sunt multiple. De exemplu, presiunile mari pentru reducerea costurilor de producție. Sau competiția crescută pe piață, pe măsură ce diverse companii devin mai competitive ca urmare a investițiilor făcute în retehnologizare și creșterea eficienței.

Așadar, subiectele de discuție alese pentru această conferință urmăresc adresarea acestor probleme, oferind soluții și variante aplicabile pentru depășirea lor.

Printre temele abordate se numără:

  • – Planificarea producției;
  • – Provocări tehnice și context economic pentru producătorii de mobilă și interioare auto din România;
  • – Modernizarea procesului de tăiere a pieii naturale prin software, automatizare și noi echipamente.

 

Pentru mai multe detalii privind programul pe ambele zile ale conferinței, accesați pagina oficială a evenimentului.

De ce Thagora organizează DAAM?

Compania ieșeană dezvoltă și produce tehnologie avansată de optimizare a fiecărei etape din procesul de tăiere a pielii naturale. Ei sunt recunoscuți ca pionieri pentru câteva tehnologii esențiale din această industrie precum: încadrarea automată a pielii cât și echipamentele avansate de scanare a pielii naturale.

Calitatea serviciilor și pachetul software performant au făcut din Thagora o autoritate pe plan mondial, ei lucrând cu lideri internaționali, precum Natuzzi, Wollsdorf Leather, ROM AG sau Rolf Benz.

Prin DAAM 2020 doresc să contribuie la un viitor cu impact pe piața românească a industriilor care lucrează cu piele, oferind un spațiu de conversație autentic și primitor cu specialiști și oameni experimentați din domeniu.

Prezența la eveniment vă va da ocazia să aflați mai multe detalii despre echipa Thagora, clienții lor cât și despre comunitatea din care fac parte.

#Thagora #LeatherCutting #DAAM2020 #Automation

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii