Cautare
, Contributor

Evenimente |
|

Tetra Pak, schimbare la vârful organizației din zona Europei de Est

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața de soluții de ambalare și procesare a produselor alimentare - Tetra Pak anunță schimbări în ceea ce privește organigrama companiei în Europa de Est.
tetraa pak redim

Astfel, Lyndsey Loyden-Edwards îl înlocuiește pe Guillaume Latourrette în funcția de director general, care a părăsit compania la sfârșitul lunii martie.

„Este o onoare să preiau conducerea activităților Tetra Pak pe piața din Europa de Est, o piață dinamică, în creștere. Sunt nerăbdătoare să continuăm împreună procesul de consolidare a poziției puternice pe care o deținem în regiune și strânsa colaborare cu clienții noștri, pentru a valorifica noi oportunități de creștere, concentrându-ne pe siguranța alimentară și pe sustenabilitate”, a declarat Lyndsey Loyden-Edwards.

Lyndsey Loyden-Edwards s-a alăturat Tetra Pak în anul 2018 în calitate de Key Accounts Director pentru Marea Britanie și Irlanda. În acest timp, a fost, de asemenea, membru al consiliului de administrație al ReCarton UK și al Alliance of Beverage Cartons and the Environment, jucând un rol important în configurarea agendei discuțiilor despre sustenabilitate în industria ambalajelor în Marea Britanie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii