FacebookTwitterLinkedIn

Numirea vine în urma deciziei dlui Dennis Jönsson de a se retrage după 14 ani petrecuți în funcția de Președinte și CEO al Tetra Pak și 36 de ani în cadrul companiei.

Adolfo Orive, în prezent Vicepreședinte Cluster America de Nord, Centrală și de Sud, s-a alăturat echipei Tetra Pak în 1993. Anterior, Orive a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul Grupului, inclusiv Director General în Columbia, Spania și Vicepreședinte Cluster Europa Centrală și de Nord. Orive face parte din echipa Tetra Pak Global Leadership din 2014.

În vârstă de 55 de ani, Adolfo Orive este licențiat în Inginerie Industrială la Ibero-American University (IBERO), Mexic și deține un Master în Administrarea Afacerilor la Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM), Mexic.

Tetra Pak este lider mondial în soluții de procesare și ambalare a produselor alimentare. Tetra Pak oferă o gamă largă de produse, tehnologii și servicii inovatoare, contribuind la siguranța și disponibilitatea produselor alimentare. Tetra Pak are 24.800 de angajați și a obținut venituri de 11,5 miliarde de euro în 2017.

Grupul Tetra Laval se axează pe tehnologii pentru producția, ambalarea și distribuția eficientă a alimentelor. Tetra Laval include trei grupuri industriale independente, Tetra Pak, Sidel și DeLaval, Grupul are 35.000 de angajați, operațiuni în peste 170 de țări și a obținut venituri de 13,9 miliarde de euro în 2017.