Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Testarea în masă – nu sunt suficienți oameni dornici

La 4 luni după izbucnirea pandemiei de Covid-19 în SUA, în sfârșit poate avea loc testarea în masă a populației.
 aboneaza-te
shutterstock_1665672562

Astfel, acesta a devenit un pas important pentru a face posibilă revenirea lucrurilor la normal. În timp ce numeroase state au încetat să mai raporteze lipsurile de aprovizionare cu teste, apare o nouă problemă.

Numărul de teste pentru Covid-19 este mai mare decât numărul de oameni care doresc să se testeze pentru infecția cu noul coronavirus. Un nou sondaj al birourilor guvernatorilor si al departamentelor de sănătate ale statului indică faptul că există cel puțin 12 state din SUA unde capacitatea de testare Covid-19 este mai pare decât numărul pacienților, arată The Washington Post.

De exemplu, Utah testează aproximativ 3,500 persoane/ zi, puțin mai mult de o treime din capacitatea maximă de 9.000 teste. În timp ce oficiali din domeniul sănătății îi îndeamnă pe oameni să se testeze prin reclame mari afișate pe autostrăzi, numărul pacienților doritori să se testeze de Covid-19 nu e în creștere.

Un reprezentant al Departamentului de Sănătate din Utah, Tom Hudachko, afirmă că e posibil ca oamenii să nu simtă nevoia să fie testați pentru că nu prezintă simptome îngrijorătoare.

Multe state au pus la dispoziție numeroase soluții pentru populație prin implementarea locațiilor pop-up de testare, dezvoltarea aplicațiilor care ajută la evaluarea simptomelor, găsirea locațiilor de testare gratuite și oferirea rapidă a rezultatelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii