Cautare
, Contributor

Auto |
|

Test gratuit de lumini pentru posesorii Mercedes – Benz

Pe tot parcursul lunii noiembrie, autovehiculele și autoturismele Mercedes - Benz beneficiază gratuit de verificarea și reglarea luminilor exterioare în toate centrele autorizate ale companiei din România.
 aboneaza-te

Programul „Testul gratuit de lumini”  se adresează tuturor posesorilor de autoturisme și autovehicule comerciale ușoare Mercedes-Benz, pentru a le oferi participanților la trafic un mediu mai sigur în sezonul rece. De asemenea, proprietarii de turisme, autovehicule comerciale și camioane Mercedes – Benz  beneficiază de o reducere de 25% pentru toate becurile originale ale mărcii, pe tot parcursul campaniei, valabilă  în toate centrele participante. Scopul acestor programe constă în scăderea numărului de accidente pe timpul iernii.

Programul „Testul gratuit de lumini” al Mercedes -Benz se derulează de șapte ani pe plan local, fiind implementat pe întreg teritoriul României, în cadrul tuturor Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz. În Germania, testul gratuit de lumini a fost introdus încă din anii ’50.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii