Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Transport |
|

Tesla începe campania de recrutare pentru viitoarea echipă din București

Compania americană Tesla își extinde operațiunile în România, dând startul unei campanii de recrutare pentru mai multe poziții.   
tesla

Tesla începe să își extindă operațiunile în Europa și recrutează persoane din România, în vederea formării unei echipe pe plan local. Una dintre poziții disponibile este cea de manager de magazin.

În calitate de manager de magazin la Tesla veți fi responsabil pentru supravegherea și conducerea operațiunilor de vânzare și livrare pe piața locală“, se menționează în anunțul companiei. Pentru a fi eligibil, este nevoie de o experiență semnificativă că manager în retail, abilități excelente de comunicare în limba engleză, precum și permis de conducere valabil.

Potrivit anunțurilor postate pe site-ul companiei, pe data de 14 decembrie, Tesla mai caută tehnicieni service și consultanți de vânzări.

Pentru a aplica, este necesar un CV-ul în limba engleză, atașat în cadrul anunțului corespunzător.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii