Cautare
, Contributor

Auto |
|

Tesla este în căutarea unui director de design în China

Tesla caută un director de design în China, ca parte a eforturilor sale de a deschide un studio „full-function” la Shanghai sau Beijing și să proiecteze mașini electrice adaptate gusturilor consumatorilor chinezi.  
tesla

Potrivit Reuters, managerii de resurse umane ai producătorului de automobile din SUA au căutat în industrie o persoană potrivită pentru a ocupa poziția de director de design.

Aceștia caută candidați „bi-culturali”, cu 20 sau mai mulți ani de experiență, care sunt familiarizați cu gusturile chinezești și care pot acoperi decalajele dintre China și Statele Unite.

Unii candidați au fost intervievați de șeful de design global al Tesla, Franz von Holzhausen, deși nu era clar câți potențiali candidați fuseseră abordați de companie și de recrutori, adaugă sursa citată.

China este cea mai mare piață auto din lume, în special pentru vehicule electrice, cu vânzări preconizate să ajungă la aproximativ 1,5 milioane de vehicule în acest an, potrivit consultanței LMC Automotive. Este, de asemenea, a două piață pentru Tesla după Statele Unite.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii