FacebookTwitterLinkedIn

Anunțul a fost făcut de Ferdinand Kayser, Chief Commercial Officer SES la conferința de presă a companiei dinaintea deschiderii târgului de broadcasting IBC 2015 ce se desfășoară în perioada 10-15 septembrie la Amsterdam, notează Media Expres.

Televiziunea este deținută de o companie cu sediul în Olanda și mai multe detalii despre aceasta vor fi oferite în cadrul conferinței MIPCOM la Cannes, în Franța, la 5 octombrie.

Mariam Zamaray, Chief Executive Officer în cadrul companiei care operează TERN, a spus printre altele că lansarea va schimba felul în care publicul privește la TV, potrivit unui comunicat de presă difuzat de SES la 10 septembrie.

VEZI TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE MARKETING DIN ROMANIA – EDIȚIA 2015!

Ferdinand Kayser a declarat printre altele că TERN va avea o calitate a imaginii extraordinară și 2015 este anul în care Ultra HD a devenit o realitate pentru telespectatorii din Europa. Primele trei televiziuni care emit în Ultra HD deasupra Europei folosesc sateliții SES (Pearl.Tv din Germania – o televiziune de shopping și Fashion 4k, n.red.).

Unul dintre cele mai interesante efecte ale imaginii Ultra HD pe care l-a menționat Kayser cu prilejul conferinței de presă SES de la Amsterdam a fost acela că în cazul televiziunii de shopping Pearl.Tv din Germania s-a constatat o creștere a vânzărilor datorită calității imaginilor, pusă de specialiști pe seama capacității crescute a imaginii TV de prezentare a detaliilor produselor aflate în vânzare.

VEZI CONSUMUL DE PUBLICITATE AUTO ÎN ONLINE (IANUARIE – AUGUST 2015)