Cautare
, Contributor

Tech |
|

Termene depășește pragul de 1 milion de euro în vânzări

Termene.ro, platforma care oferă informații despre firmele din România, a depășit în 2020 pragul de 1 milion de euro în vânzări.  
Adrian Dragomir co-fondator Termene.ro (2)

Termene.ro a depășit 1 milion de euro în vânzări, iar pentru 2021 estimează o creștere accelerată în contextul lansării unor proiecte noi care au ca fundament instrumente de Inteligență Artificială (AI), potrivit unui comunicat de presă a companiei emis astăzi, 13 ianuarie.

 Termene.ro a înregistrat o creștere de 43% raportată la anul 2019 și a depășit astfel pragul de 1 milion de euro, iar estimările pentru 2021 sunt de 1,5 milioane de euro venituri.

Suntem o companie de servicii de tip SaaS, un milion de euro este un prag către maturizare și consolidare. Principalele priorități ale strategiei de business pentru Termene.ro în 2021 sunt dezvoltarea de servicii noi și segmentarea companiei pe divizii de business. Afacerile predictibile și scalabile sunt cele care vor face diferența în 2021, anul în care lansăm mai multe proiecte care au ca fundament instrumente de AI și integrarea mai multor furnizori de servicii”, a declarat Adrian Dragomir, co-fondator al Termene.ro.  

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii