Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

TeraPlast a raportat un profit în creștere cu 79% în primele nouă luni ale anului 2020

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcţii, a înregistrat în primele nouă luni un profit net în creştere cu aproape 79%, de 60,28 milioane lei, şi o cifră de afaceri de 816,2 milioane lei, mai mare cu 14%, faţă de perioada similară a anului trecut, informează News.ro.
Tevi PVC TeraPlast

EBITDA s-a ridicat la 99,1 milioane de lei în primele nouă luni, în creştere cu 46% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, notează News.ro.

„Creşterea organică din primele nouă luni ale anului arată că grupul nostru se poate adapta şi poate găsi soluţii de a performa şi în contextul dificil din 2020. Am fi putut creşte şi mai mult, însă am avut limitări de capacitate de producţie la mai multe grupe de produse principale. Nevoia de creştere a capacităţii de producţie este unul dintre motivele pentru care pregătim investiţii ample, de peste 20 de milioane de euro. Am depus un prim proiect de investiţii de 7,9 milioane de euro în cadrul schemei de ajutor de stat. În următoarea perioadă urmează să depunem încă trei proiecte pentru investiţii în creşterea capacităţii de producţie şi dezvoltarea de produse noi. Vom aduce în continuare valoare acţionarilor, iar rezultatele actuale sunt o motivaţie suplimentară”, a declarat Ioana Birta, director financiar al Grupului TeraPlast.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii