Cautare
, Staff

Industrie |
|

TeraPlast își majorează capitalul social începând cu luna decembrie a acestui an. Valoarea depășește 20 de milioane de lei

Consiliul de Administrație al TeraPlast, cel mai mare procesator de PVC și unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru piața construcțiilor din România, a aprobat vineri, 14 septembrie, data de 19 decembrie 2018, ca dată de înregistrare pentru majorarea capitalului social.
TeraPlast

Majorarea de capital social, în valoare de 21,3 milioane de lei, urmează a fi  realizată prin emisiunea a 213.334.832 de acțiuni noi, cu valoarea nominală de 0,10 lei / acțiune. Acțiunile nou emise se vor distribui gratuit în 20 decembrie, tuturor acționarilor înscriși în registrul acționarilor la data de înregistrare stabilită.

Majorarea capitalului social se va realiza prin încorporarea rezervelor în valoare de 21,3 milioane de lei, constituite din profitul net al anilor anteriori.

În prezent, membrii Consiliului de Administrație ai TeraPlast sunt Dorel Goia (acționarul majoritar al Teraplast), RSL CAPITAL ADVISORS S.R.L (prin reprezentant Răzvan Ștefan Lefter), Alexandru Stânean (CEO Teraplast) și administratorii independenți Magda-Eugenia Palfi-Ţîrău și Sorin Olaru. Aceștia au fost aleși în ședința AGOA din 14 septembrie 2018 pe o perioada de 1 an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii