Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Teodora Popa, Owner Little Handy: „Inspirația care a dus la înființarea afacerii mele au fost copiii mei”

După șapte ani în care a lucrat într-o corporație și cu numai o săptămână înaintea declanșării stării de urgență din cauza virusului SARS CoV2, Teodora Popa, Owner Little Handy a hotărât că este timpul să meargă pe cont propriu în ceea ce privește viața profesională.
Teodora Popa - Little Handy

Iar „muzele” business-ului său pus pe roate la început de criză sanitară au fost chiar ai săi copii.

„M-au atras dintotdeauna produsele hande-made și astfel am decis că e cazul să înființez o afacere destinată copiilor. Așa am ajuns să creez panouri de activități pentru copii inspirate din viața de zi cu zi, adresate primilor ani din viață prin intermediul cărora copiii să se simtă liberi, să exploreze și să se joace învățând o mulțime de lucruri, dezvoltându-și în același timp o varietate de abilități de care au nevoie mai departe”, a punctat Teodora Popa, Owner Little Handy în cadrul emisiunii reINVENTAREA României.

Aceasta recunoaște că business-ul a avut la bază și o nevoie părintească: aceea de a oferi copilului său o jucărie aparte față de ce se găsește pe piață. „Mi-am dorit foarte mult să creez un produs al meu, care să corespundă nevoilor, dorințelor mele de părinte. Îmi doream pentru ei ceva realizat din materiale naturale, dar a cărui finalitate să fie educativă. Așa am ajuns șă realizez primul bizzi board. Am luat-o de la zero căci nu aveam nicio cunoștintă despre fabricarea unor astfel de produse. Și așa, pe data de 7 martie anul acesta am lansat o pagină de facebook pentru afacerea mea: Little Jenny. Am rămas plăcut surprinsă să văd ce feedback extraordinar am primit în primele 24 de ore”.

Teodora Popa consideră că pandemia a avut un efect benefic pentru business-ul său „nou-născut” și datorită faptului că în această perioadă mulți părinți au stat acasă împreună cu cei mici și au căutat în permanență activități pentru aceștia. „Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost lansat în plină pandemie, cert este că, până acum rezultatele sunt foarte pozitive, ritmul creșterii este unul foarte bun de la lună la lună și sper să continue pe același trend”, a specificat owner-ul Little Handy.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii