Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Lideri |
|

Tendințele 2014 pentru start-up-uri

Antreprenoriat
Jocurile, berea și blogging-ul sunt domeniile în care start-up-urile au mai multe șanse de succes anul acesta. Cu câteva precizări.

Site-ul britanic startups.co.uk a identificat cele mai interesante oportunități de afaceri pentru 2014. Printre acestea se numără hub-urile regionale, mâncarea vândută pe stradă,  asistența virtuală în cloud pentru freelancerii al căror număr este în creștere și tehnologia “verde”.

De asemenea,  dacă ai abilitățile necesare, antrenor personal sau dezvoltator de jocuri pentru căștile de realitate virtuală  Oculus Rift se pot dovedi alegeri profitabile în 2014.

Micro-fabricile de bere sunt în tendințe, așa cum au demonstrat membrii unor trupe precum Iron Maiden sau Madness care au intrat în acest business.  Ca în cazul vinurilor, consumatorii de bere devin pretențioși și încep să prefere gustul unei beri realizate după metode tradiționale, nu industriale. Și blogging-ul rămâne o opțiune, cu condiția să aibă o nișă extrem de specializată. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii