Cautare
, Contributor

Forbes.com

Travel |
|

Tendinţe: Patru români au ales o croazieră de 101 nopţi în jurul lumii

Croaziere-1.jpg
Reprezentanţii Perfect Tour, unul dintre cei mai importanţi touroperatori din România, susţin că vacanţa în jurul lumii, care poate fi considerată o extravaganţă, reprezintă punctul culminant al unei tendinţe care se face simţită tot mai pregnant şi pe piaţa românească.

Piata de turism autohtona se afla in plin proces de maturizare, iar ca particularitate incepe sa primeze increderea in agentia de turism si calitatea serviciilor. Turistii sunt din ce in ce mai atenti cu banii lor, facandu-si rezervarile din timp si fiind mai bine informati in ceea ce priveste destinatia si optiunile de vacanta.

Afla ce se poartă în materie de vacanțe – tendințe 2012-2013

Potrivit lui Sorin Văduvoiu, directorul executiv al Perfect Tour, in acest an s-a lucrat intens si cu rezultate foarte bune si pe segmentul premium. De exemplu, in 2012, Perfect Tour a vandut o expeditie la Polul Nord cu o valoare de peste 20.000 euro, iar in primele zile ale anului 2013 patru romani pleaca intr-o croaziera de 101 nopti in jurul lumii, in cabine de peste 32.000 euro si, respectiv, de peste 40.000 euro.

In spatele rezultatelor excelente inregistrate de Perfect Tour in 2012 s-au aflat insa numeroase provocari. Vezi cum a mers businesul, dar si ce afaceri vizeaz Perfect Tour în 2013

In plus, Văduvoiu subliniaza ca turistii autohtoni devin din ce in ce mai maturi in alegerea destinatiilor, iar voiajele pe marile si oceanele lumii, pentru care iti faci bagajele o singura data si poti vedea mai multe orase si tari, se situeaza tot mai sus in topul preferintelor.

Romanii nu ocolesc, insa, nici vacantele exotice in Republica Dominicana sau Mexic la tarife spectaculoase.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii