Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Tendințe în design interior pentru vara 2018

Vara aceasta se poartă aromele de înghețată, jungla urbană, decorurile minimaliste și albastrul. Completată cu texturi din materiale naturale, iarbă de mare și colțuri de relaxare, vara lui 2018 se anunță primitoare.
Perna EcoFurn EcoChair, 15 x 35 cm_65 lei

Care sunt cele mai interesante tendințe pentru această vară în designul interior?

Pentru vara aceasta vă recomand să urmăriți următoarele tendințe:

1. Nuanțele diferitelor arome de înghețată – utilizați culorile aromelor preferate pentru decorarea interiorului. Vor aduce un aer proaspăt și jucăuș. Nu vă temeți să combinați două sau trei culori (utilizați-le pentru pereți, textile sau vopsirea ușilor )

2. Plante de interior din abundență – jungla urbană rămâne o tendință pe val în acest sezon Cumpărați multe plante și creați propria combinație de ghivece.

3. Albastru indigo – albastru este nuanța verii prin excelență. Folosiți nuanțe diferite de albastru închis și combinați-le împreună.

Care dintre tendințe este preferata ta și de ce?

Îmi place trendul junglei urbane. Aduce prospețime și este foarte ofertant: există o mare varietate de specii, pe care le puteți asocia în orice combinație.

Ce materiale textile sunt la modă în această vară?

Inul, folosit atât în modă, cât și pentru designul interior, este cel mai indicat. Vă sugerez să alegeți draperii și fețe de pernă realizate din in.

Al doilea material la modă este iarba de mare. Puteți cumpăra ghivece pentru flori făcute din iarbă de mare sau coșuri pentru depozitare. Se potrivește perfect cu nuanțe de albastru sau cu tendința jungla urbană.

Având în vedere că industria de mobilier pentru exterior și accesorii este în creștere, ce piese ați recomanda pentru această vară?

Depinde cât de mare este zona exterioară. Dacă aveți un balcon mic vă recomand să cumpărați fotolii confortabile și mese mici de cafea. Este spațiul ideal de relaxare după o zi de muncă. În cazul în care aveți grădină, amenajați o zonă specială pentru luat masa. Grătarul de vară se poate transforma într-o masă elegantă dacă veți crea o zonă dedicată servirii mesei.

Nu uitați, de asemenea, să imaginați și o zonă de relaxare. De exemplu, puteți cumpăra o canapea comodă pentru exterior și să o plasați sub copacul dvs. preferat. Dacă adăugați ghirlande luminoase, veți crea o atmosferă de basm și un spațiu ideal pentru a petrecere serile calde de vară.

Decorarea mesei pentru cina în aer liber în această vară: ai câteva sugestii cu privire la culori, accesorii, tipul de atmosferă ?

Luați natura drept ghid. Folosiți suporturi de farfurii din iarbă de mare, puneți flori proaspete în vaze, utilizați farfurii albe, decorați spațiul cu suporturi mici din sticlă transparentă pentru lumânări și cu ghirlande luminoase suspendate.

O casă pe malul mării: cum ai decora dacă ar trebui să eviți tema marină clasică (dungi albe și albastre, simboluri maritime)?

Mențineți totul simplu. Utilizați o culoare naturală pe pereți (alb, bej, maro deschis, gri deschis). Pentru a face casa mai primitoare, utilizați materiale textile. Inul este perfect – alegeți nuanțe mai închise decât cele folosite pentru pereți. Covoarele pot fi fabricate din material natural, de exemplu bumbac sau iută. Încercați să păstrați senzația de lejeritate în încăperi.

Decorarea grădinii: ce ați alege pentru o grădină mică / mare?

Indiferent de spațiu, cea mai bună idee este folosirea diferitelor accesorii pentru iluminat în aer liber: felinare cu LED, suporturi pentru lumânări, lampioane. De asemenea puteți opta pentru ghivece supradimensionate. Dacă doriți să aveți covoare, există câteva variante create special pentru exterior, fie din materiale sintetice, rezistente, fie din materiale naturale.

 

Răspunsuri oferite de Eva Dvorakova, Buying Manager pentru mobilă, la Bonami.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii