Cautare
, Contributor

Antreprenori |
|

Tender va construi o autostradă de 150 km, în Africa

1-6.jpg
Compania de construcții de drumuri aflată în portofoliul omului de afaceri român Ovidiu Tender va construi în Africa o autostradă de 150 de km. Antreprenorul investește deja în zona Africii de Vest,  având concesionate mai multe perimetre, a căror valoare de piață depășește în acest moment câteva sute de milioane de dolari.

Societatea de Întreținere și Reparații Drumuri (SIRD) din Timișoara, controlată de omul de afaceri român Ovidiu Tender va construi în Africa, pentru o firmă privată, o autostradă de 150 de kilometri. Beneficiarul este o companie petrolieră activă în Burkina Faso, au declarat pentru Forbes România reprezentanți ai grupului de firme Tender SA.
Omul de afaceri Ovidiu Tender este prezent în Africa de mai mult de doi ani, investind preponderent în domeniul resurselor minerale, în state precum Senegal sau Guinea. Anul trecut, antreprenorul a concesionat în Senegal 5000 de km pentru  explorare și exploatare de petrol și gaze. În 2013 își va extinde însă operațiunile și în alte state africane, precum Niger, Ghana sau Congo.

Cifra de afaceri a grupului de firme Tender SA a urcat în 2012 până la aproximativ 200 de milioane de euro. Din portofoliul grupului fac parte companii, precum Prospecțiuni, Vulcan București sau SIRD Timișoara.

 

Vezi aici la cât a fost evaluată în 2012 averea omului de afaceri Ovidiu Tender:

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii