Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Auto |
|

TenarisSilcotub investește 5,5 milioane de dolari într-o nouă linie care deservește industria auto

În urma unei investiții de 5,5 milioane de dolari, compania dispune, în fabrica sa din Zalău, de o linie de componente pentru airbag de ultimă generație, unicat în Europa, în care testarea componentelor este 100% automatizată. 
TS-noualinie-componente-airbag

TenarisSilcotub a finalizat procesul de certificare pentru noua sa linie de producție destinată industriei auto.

Noua linie include, pe lângă echipamente de precizie pentru fabricarea inflatoarelor pentru airbag, o instalație de control unicat, prototip dezvoltat de către echipa R&D Tenaris ce înglobează metode multiple de control. 

Așa cum am demonstrat de-a lungul anilor, perspectiva adoptată de Tenaris este de a pune pe primul loc satisfacerea nevoilor din ce în ce mai complexe ale clienților din industria auto. Ele ne determină, în același timp, să ne autodepășim permanent. Noua linie, ce include tehnologie de ultima generație și echipamente inovatoare concepute de echipa R&D Tenaris, asigură eficiență, precizie înaltă, dar și controlul automat al calității produselor”, spune Mihaela Popescu, Președinte TenarisSilcotub. 

Cu această nouă linie TenarisSilcotub își dublează capacitatea de producție de componente pentru airbag, pentru a deservi clienții din sectorul sistemelor de siguranță pentru autovehicule precum Autoliv. 

În ultimii 10 ani, Tenaris a investit în Zalău peste 15 milioane de dolari în linii de producție, echipamente și tehnologie pentru fabricarea de produse și componente cu valoare adăugată mare destinate industriei auto.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii