Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

TenarisSilcotub donează 10.000 de măști de protecție pentru echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău

TenarisSilcotub a donat 10.000 de măști de protecție FFP2 către Spitalul Județean de Urgență din Zalău (SJUZ), compania luând decizia de a face o donație extinsă de materiale sanitare ce urmează a fi livrate în perioada imediat următoare.
echipament medical

Măștile vor fi utilizate în secțiile din “linia întâi” precum Boli Infecțioase, Terapie Intensivă, UPU-SMURD, dar și de către personalul din spital care efectuează anumite proceduri  cu un grad mai ridicat de risc.

„Măștile reprezintă o parte foarte importantă din echipamentul de protecție, de aceea donația este esențială și dă un sentiment de încredere întregii echipe. Eforturile TenarisSilcotub au un ecou puternic în rândul personalului medical care simte că echipa companiei îi este alături, de data aceasta într-un moment extrem de important”, a declarat Ramona Marincaș, Director Îngrijiri în cadrul SJUZ.

Împreună cu Consiliul Județean Sălaj și SJUZ, TenarisSilcotub a definit o listă de materiale necesare, care include, pe lângă măștile deja donate, și 5 ventilatoare, 900 de halate chirurgicale, 2000 de viziere și 750 litri de gel dezinfectant. Toate aceste materiale vor ajunge tot la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

„A fost o provocare să găsim aceste materiale, însă trebuie să sprijinim comunitatea în momente dificile. Vreau să le mulțumesc colegilor mei care au reușit într-un timp scurt să aprovizioneze aceste materiale, care sunt astăzi foarte căutate.”, declară Mihaela Popescu, Președinte TenarisSilcotub. „Prin această acțiune, ne continuăm angajamentul pentru sănătatea și siguranța oamenilor. În interiorul fabricii am luat diferite măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu COVID-19,  pe care am considerat necesar să le extindem și la nivelul comunității.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii