Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Ten Airways încheie colaborarea cu Fly Romania

După ce în urmă cu mai bine de o lună zborurile Fly (operate cu aeronave aparținând Ten Airways) începeau să fie anulate, astăzi cele două companii încheie colaborarea.
Fly_Romania.jpg

Ten Airways a încheiat colaborarea cu operatorul aerian Fly România, din cauza unor datorii neachitate de 400.000 de euro, potrivit Mediafax. Zborurile Fly Romania erau operate cu aeronave aparținând Ten Airways.

Tot astăzi Fly România a comunicat că modificările sau anulările de zboruri, care au început în luna iulie, au fost cauzate de motive operaţionale, independente de voinţa companiei şi a prezentat, prin intermediul unui comunicat, scuze pasagerilor afectaţi de anularea sau modificarea zborurilor. Ea a adăugat că procesatorul de plăţi a blocat plăţile către Fly România, fără preaviz, motivând o evaluare de risc nejustificată,  bazată pe gradul de încărcare a curselor. „Lipsa fondurilor a dus la imposibilitatea operării curselor şi a generat o scădere imediată a încrederii pasagerilor şi respectiv a încetării vânzărilor”, adaugă reprezentanţii companiei.

Numărul pasagerilor Fly Romania rerutaţi pe alte companii este de aproximativ 3500, iar al celor  care urmează să fie rambursaţi este de aproximativ  3500. Au fost deja rambursaţi total sau parţial 1.110 de pasageri.

Necessair, companie care operează zborurile Fly România, este deţinută de Cătălin Buţu, fost CEO al Ten Airways.

În luna mai Fly România a început să opereze zboruri sub brandul propriu începând din luna mai 2014. Fly România era prezentată ca un brand al Ten Airways, companie aeriană cu capital românesc. Tot de atunci ea opera câte trei zboruri săptămânale de pasageri pe ruta Bucureşti (Otopeni) –Tulcea şi două noi zboruri  internaționale, Bergamo – Tulcea, respectiv Frankfurt – Tulcea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii