FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, Tematic Media Group devine proprietarul exclusiv al DPO Services și toate serviciile DPO vor intra în portofoliul Tematic Media Group.

Tematic Media Group (TMG) este o entitate independentă din punct de vedere comercial și legal și cuprinde pe lângă DPO Services și compania Tematic Cable, firma Fishing& Hunting Tematic SRL.

Astfel, TMG va deveni unul dintre cei mai importanți agenți de distribuție media din Europa Centrală și de Est, având în portofoliul său peste 50 de canale de televiziune, distribuite în România, Ungaria, Bulgaria, Polonia,Cehia și Slovacia.

Printre cele mai importante grupuri media distribuite de TMG se numără: AMC Networks (ChelloMedia), A+E Networks, Viacom.

Pe lângă grupurile media internaționale, TMG include și canalele proprii The Fishing& Hunting Channel, DOQ Channel, Slager TV (doar în limba maghiară), Szekely TV (doar în limba maghiară, local), Sport Klub (doar în limba maghiară).

The Fishing& Hunting Channel este o televiziune tematică, are un conținut unic și original, iar emisiunile acesteia nu se adresează strict profesioniștilor pescari sau vânători, ci tuturor iubitorilor de natură, cu respect față de animale, de ecosistem și de valorile planetei.

DOQ este un post TV documentar care expune întâmplări fascinante despre lumea în care trăim, de la cele mai importante bătălii ale istoriei, la știință și tehnologie, de la mistere până la religie. DOQ este dedicat celor care iubesc istoria, celor deschiși către informație de orice fel, celor fascinați de mister și aventură, interesați de subiecte religioase și de reality-show-uri științifice sau de supraviețuire.

Distribuția canalelor din portofoliul Tematic Media Group se face în România prin compania Tematic Cable.