FacebookTwitterLinkedIn

AFI Europe România a închiriat 3.000 de metri pătrați pentru extinderea birourilor companiei TELUS International în clădirea AFI Park 4&5, care a atins astfel o rată de ocupare de 70%. TELUS International ocupă deja 5 etaje în AFI Park 3.

“Fiind poziţionat drept un foarte important hub pentru companiile de IT&C şi BPO din Bucureşti, AFI Park reprezintă în acest moment nu numai un punct de pornire pentru multe companii multinaționale din România, ci şi o şansă pentru acestea de a-şi extinde afacerea datorită oportunităţilor excepţionale oferite de parcul de birouri. Credem în crearea de parteneriate puternice şi de lungă durată cu chiriaşii noştri prin îndeplinirea tuturor cerinţelor lor, oferind specificaţii tehnice superioare şi investind constant în îmbunătăţirea spaţiilor. Prin semnarea acestui nou contract pentru AFI Park 4&5, ne apropiem de închirierea completă a clădirii şi atingerea unui grad de ocupare de 100% pentru întreg proiectul de birouri AFI Park”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Forbes Best Office Buildings 2016: Top 10 hub-uri office

TELUS International este un furnizor global de soluții de relații cu clienții, IT și servicii Business Process Oursourcing (BPO), care are peste 22.000 de angajați în toată lumea, inclusiv în SUA., Canada, Europa, America Centrală şi Asia. TELUS International se va alătura unor companii importante, cum ar fi Cameron, SII România, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, o companie TESSERA, şi Veeam Software, în cea mai nouă clădire din proiectul de birouri AFI Park.

AFI Park 4&5 (32.000 mp) reprezintă a patra fază a AFI Park, care include 5 clădiri de Clasa A, ce totalizează 70.000 de metri pătraţi închiriabili. Proiectul de birouri, conectat cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp închiriabili), este dispus pe 12 etaje deservite de două niveluri de parcări subterane şi un parter care găzduieşte spaţii de retail.