FacebookTwitterLinkedIn

„Vânzări de zile mari” este o emisiune care urmărește vânzarea de echipamente industriale masive prin intermediul companiei Ritchie Bros. Auctioneers, fiind programată în fiecare luni în perioada 29 septembrie – 10 noiembrie la Viasat Explore.

„Vânătorii de bombe” urmărește aventurile echipelor de elită în misiuni de deminare din Canada, fiind programată în fiecare miercuri, în perioada 17 septembrie – 19 noiembrie, la Viasat Explore.

„Inchiziţia” (foto) este o emisiune programată în fiecare marți, în perioada 2 -23 septembrie la Viasat History. Seria prezintă perioada întunecată din Evul Mediu în care de la persecuţia religiilor şi a credinţelor s-a trecut, în numele credinţei, la vânarea membrilor diverselor organizații precum Catarii şi Cavalerii Templieri, la tortura şi execuţia vrăjitoarelor, a misticilor şi a vindecătorilor.

„Femei care au făcut istorie” este o nouă serie care urmărește poveștile celor mai influente și remarcabile femei din istorie, de la Cleopatra până la Sophie Scholl, urmând a fi difuzată în fiecare miercuri, în perioada 10 septembrie – 15 octombrie, la Viasat History.

„Pădurea mea tropicală” („I Bought My Own Rainforest”, sezonul: 1, produs în Marea Britanie) este premiera toamnei programată în fiecare duminică în perioada 14-28 septembrie, la Viasat Nature.

Seria urmărește povestea fotografului Charlie Hamilton James care a cumpărat 100 de acri de pădure amazoniană în Peru (aproximativ 40 de hectare), fără să o vadă înainte, plănuind să petreacă un an fotografiind animalele de pe terenul său, înainte să lanseze o campanie pentru protejarea pădurii.