Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunile BBC au peste cinci milioane de abonați în România

Distribuția televiziunilor BBC a ajuns la peste cinci milioane de abonați, potrivit estimării Media Expres în baza unor informații furnizate de Eventures, agenția de PR și comunicare a BBC în România. Cu toate acestea, BBC nu are planuri în viitorul previzibil să introducă vânzarea de publicitate pe piața locală, notează Media Expres.
BBC

BBC nu a comunicat oficial cifrele de distribuție, dar televiziunea BBC Knowledge este prezentă în rețelele Romtelecom, RCS&RDS, Nextgen Communication, Digital Cable Systems și Orange TV; BBC Entertainment este distribuită în rețelele UPC, Orange TV și RCS & RDS, iar serviciul de știri BBC World News este distribuit de RCS & RDS, Romtelecom și Orange TV.

Playoutul pentru televiziunile BBC este realizat de compania Red Bee Media Ltd din Londra, acestea fiind distribuite printr-o combinație de servicii oferite de Globecast și Telenor.

Satelitul pe care BBC Knowledge se distribuie oficial în România este Thor 5 , iar BBC Entertainment se distribuie pe satelitul Eutelsat 9A (fost Eurobird 9).

Distribuția televiziunilor BBC se face prin compania BBC Worldwide, care supervizează la nivel global distribuția pentru toate televiziunile grupului. Toate afacerile BBC Worldwide în Romania sunt conduse din martie 2014 de Jay Tallon, Senior Vice President, High Growth Markets, CEMA, BBC Worldwide.

BBC Knowledge s-a lansat în România în ianuarie 2013, iar BBC Prime s-a lansat în ianuarie 2004 și a fost rebranduit BBC Entertainment în noiembrie 2009.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii