FacebookTwitterLinkedIn

AXN Spin va difuza serialul „Star Crossed” (SUA, 2014, romantic, SF) – despre doi adolescenți (unul uman, celălalt extraterestru) care se îndrăgostesc în cadrul unui experiment ce urma să decidă posibilitatea coexistenței oamenilor cu extratereştrii.

● AXN White va difuza două seriale noi în următoarea lună: „Reign” şi „In the Heart of the Ocean”.

„Reign”/„Regina” (SUA, 2013, dramă) are premiera pe 7 octombrie şi va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 22:35.

Serialul e notat pe IMDB cu 7,7 din 10 (în urma notelor acordate de aproximativ 15.000 de utilizatori ai site-ului). Primul sezon are 22 de episoade a 42 de minute.

După o copilărie petrecută în siguranţa unei mănăstiri, tânăra Mary Stuart ajunge în Franţa, unde este trimisă pentru a securiza alianţa strategică dintre Scoţia şi Franţa. Mary trebuie să se căsătorească cu Prinţul Francis, urmaş la tronul francez. În poveste, însă, se amestecă şi fratele vitreg al prinţului, şi mama sa, Regina Catherine. Atunci când Regina află că o profeţie spune că mariajul dintre Francis şi Mary îl va costa pe fiul său viaţa, hotărăşte să-l salveze cu orice preţ.

„In the Heart of the Ocean”/„El Corazón del Océano” (Spania, 2014, dramă, aventură) se va difuza din 3 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22:05.

Serialul spune povestea încercării lui Carol I, regele Spaniei, de a opri existența cuplurilor interrasiale din America de Sud: el trimite 80 de fecioare pentru a repopula Lumea Nouă cu sânge spaniol. Călătoria lor durează şase ani, timp în care ele vor fi atacate de piraţi, de armata portugheză; vânate de băştinaşi…