FacebookTwitterLinkedIn

Noul logo AXN este format dintr-un set de caractere avangardiste, realizat de echipa de marketing SPT Networks din Spania. Elementul comun în logo-ul brandurilor AXN este „o piramidă tridimensională cu în nuanțe vibrante de roșu, o formă asociată cu mister și convergența energiei”.

Pentru a marca rebranding-ul în Europa Centrală, SPT Networks lansează o aplicație de mobil dedicată AXN, disponibilă pentru utilizatorii de Android începând cu luna martie. Utilizatorii vor putea descoperi conținut divers, precum știri, fotografii, videoclipuri și multe altele.

Grila de programe AXN din această primăvară scoate în evidență principalele atribute ale televiziunilor: intensitate, emoție, entuziasm, suspans și intrigă. Premierele acestui sezon includ: „Cronicile Shannara”/ „Shannara Chronicles”, „Mad Dogs” și „Jucătorul”/ „The Player”.

Vor reveni producțiile „Memorie perfectă”/ „Unforgettable”, sezonul al patrulea, „Cititorii de oase”/ „Bones”, sezonul al treilea, „Autopsia crimei”/ „Body of Proof”, sezonul al treilea, „Minți criminale”/ „Criminal Minds”, sezonul al unsprezecelea.

Programul televiziunilor AXN include seriale apreciate de public, cum ar fi: „NCIS: Ancheta militară”, „Minți criminale”, „NCIS: Los Angeles”, „Merlin sau Scorpion”, dar și producții originale precum „Hannibal” și „Polițiști fără Frontiere”.

John Rossiter, manager general pentru SPT Networks, CE, a spus: „AXN a avut un succes incredibil în România din toamnă și până în prezent, cu creștere de audiență de aproape 50% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Urmărind interesul telespectatorilor noștri, continuăm să fim destinația pentru cei în căutare de divertisment, suspans și acțiune. În același timp, venim în întâmpinarea dorințelor telespectatorilor ce caută conținut plin de intrigă, pasiune și emoții”.

AXN se distribuie în 90% din gospodăriile din România.

Portofoliul global AXN include 49 de televiziuni disponibile în 62 de țări, subtitrate sau dublate în 19 limbi, ajungând în casele a peste 237 de milioane de oameni.