Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Televiziunea Română, prin Casa de Producție TVR, lansează pe 26 iulie cea de-a treia stagiune a programului „Teatru în TVR”, cu spectacole în Grădina Molière

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune cu șase spectacole. Comedie - aceasta este tema noii stagiuni „Teatru în TVR”. Fiecare spectacol va avea mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să-şi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie - 14 septembrie.
 aboneaza-te
tvr.jpg

Cele șase titluri care se vor juca în actuala stagiune „Teatru în TVR” sunt:

– „Ursul” de A.P. Cehov, Teatrul Coquette.

– „Paiațele / Efectul dăunător al tutunismului și alcoolismului asupra organismului”, o fantezie de Niculae Urs, după A.P. Cehov și nu numai…, Teatrul Nottara

– „Acești nebuni făţarnici” de Teodor Mazilu, o coproducție Teatrul Arte dell’Anima – TVR

– „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, Teatrul de Artă

– „Magnolii și cianură” de Olga Delia Mateescu, Teatrul Coquette

– „Masa puterilor noastre” de Petre Barbu, Teatrul de Comedie

Demeter András István, coordonator Casa de Producţie TVR: „Dorinţa noastră cea mare este ca, de anul acesta, să însuflețim locul de unde a început istoria Televiziunii Române, locul din care s-au făcut primele transmisiuni în direct: studiourile Molière și Grădina Molière. Astfel, spectacolele actualei stagiuni se vor juca în acest spaţiu cu o încărcătură specială”.

Toate spectacolele se desfășoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4 din București.

Dacă vremea va fi nefavorabilă și reprezentația nu poate avea loc, biletele achiziţionate de spectatori rămân valabile pentru una dintre următoarele reprezentații ale aceluiași spectacol, iar detaliile despre o eventuală reprogramare vor fi disponibile pe site-urile teatrelor partenere.

  • Biletele pot fi cumpărate de la teatrele partenere. La „Grădina Molière”, biletele pot fi achiziţionate cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Spectacolele vor fi înregistrate și difuzate pe canalele TVR. Prin participarea la acest program, spectatorii sunt, implicit, de acord cu eventuala apariție în cadrele care conțin public.

Toate informațiile referitoare la programarea spectacolelor pot fi găsite pe tvr.ro şi pe pagina de FB Casa de Producţie TVR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii