FacebookTwitterLinkedIn

O altă apariție notabilă în listă, dar tot la coada clasamentului, este televiziunea de știri Aleph News, deținută de Adrian Sârbu, care s-a lansat în septembrie 2020, notează Media Expres.

Lista include 40 de televiziuni private față de 33 în ultima versiune valabilă anul trecut și include, de asemenea televiziunile publice și televiziunea francofoniei TV5.

Lista se publică pe site-ul CNA din data de 19 ianuarie, au hotărât membrii Consiliului, fiind de acord cu propunerea președintelui de ședință, Nicolae Bălașa dar fără să voteze.

Reamintim că Prima TV și-a schimbat anul trecut proprietarul trecând în grupul de media de la Cluj alături de televiziunile de sport Look și era ultima mare televiziune generalistă care încă nu intrase într-un regim de difuzare cu taxă pe abonat, după seria începută de Pro TV și continuată de Antena Group și Kanal D.

Serviciul de programe Prima TV a fost preluat la data de 8 septembrie 2020 de către CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL, dar a rămas în lista must-carry pentru anul 2020, fiind liber la retransmisie şi fără condiţionări tehnice sau financiare.