FacebookTwitterLinkedIn

În timpul discuțiilor Radu Herjeu, membru CNA, a observat că au eliminat transmisiile în direct, de ce?

„Nu se știe când mai sunt”, a răspuns Dorina Rusu, membru CNA.

Monica Gubernat, președintele CNA, a spus că la 19 iunie au primele transmisiuni 4K în direct și de aceea au cerut decizia de autorizare să fie aprobată de astăzi, conform Media Expres.

Televiziunea a avut termenul de intrare în emisie la 16 aprilie dar a obținut o prelungire cu șase luni.

Decizia de autorizare a fost aprobată în unanimitate de membrii CNA care au participat la ședința din 18 iunie, desfășurată online prin intermediul aplicației Zoom.

Licența este deținută de Clever Media Network care deține Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look Plus și Profit.ro. Compania este deținută în proporție de 90% de către Adrian Gheorghe Tomșa.

LookSport are și un serviciu online cu abonament între 5 euro pentru două luni și 15 euro pe an prin care oferă acces de pe orice dispozitiv la televiziunile LookSport, LookPlus, LookSport 2, LookSport3 și la 7 canale de Pay-Per-View.

Fără legătură cu discuția despre Look 4K, Monica Gubernat a spus că Bollywood nu au autorizat noile programe și cabliștii nu-i pot băga în grile, așteaptă după ei. Reprezentanții băncii tehnice din CNA au confirmat că Bollywood a depus cererile de autorizare.