Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Televiziunea Jim Jam a intrat în grila operatorului Orange

AMC Networks International – Central and Northen Europe, difuzorul televiziunii Jim Jam, și Orange, furnizor de telecomunicații de top în România, anunță un nou acord de distribuție pentru Jim Jam. Televiziunea JimJam, care se adresează copiilor preșcolari, poate fi acum recepționată în grila operatorului în pachetul World HD.
2(6)

În luna decembrie, micuții telespectatori se vor putea înveseli zilnic cu noi episoade din ”Kipper”, un cățeluș haios a cărei imaginație îl poartă în cele mai frumaose aventuri.

Mai mult, trenulețul preferat al copiilor, Thomas, le aduce bucurie și multe zâmbete în luna sărbătorilor, în două noi sezoane din”Thomas și prietenii săi”, din 19 decembrie, și în fiecare weekend, câte un film educativ potrivit pentru întreaga familie.

JimJam lansează constant producții educaționale noi, centrate pe ideea de „Joacă-te & învață”. Copiii găsesc în grilă sloturi zilnice de o oră, din care pot învăța ceva nou în fiecare zi, dar și unele din care învață limba engleză. În cadrul acestor blocuri tematice, cunosc personaje puternice, precum: Noddy, Timmy, Huckle, Tripleții sau Thomas și prietenii lui.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – NOIEMBRIE 2019

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE), o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV tematice.

În prezent, portofoliul include multitudine de posturi TV cu un conținut variat printre care: filme și seriale, producții pentru copii, infotainment și sport. AMCNI-CNE deține și operează feed-ul global al televiziunii JimJam, precum și feed-urile multor altor canale din Europa Centrală și de Est, precum: AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika.

În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV și postul OBN din Bosnia și Herzegovina.

AUDIENȚELE TELEVIZINLOR DE FILME ȘI SERIALE – NOIEMBRIE 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii