Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Televiziunea History difuează serialul „Legendele Mafiei”

History transmite din 18 decembrie până pe 8 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:00, serialul „Legendele Mafiei” care urmărește poveștile celor mai cunoscuți criminali din istorie, de la începuturile lor, ca simpli golani, la transformarea lor în regi internaționali ai crimelor.
 aboneaza-te
Legendele Mafiei_El Chapo

Noua producție History relevă lumea interlopă din care fac parte bandele criminale irlandeze, cartelurile mexicane, narcoteroriștii și Mafia italo-americană.

În fiecare episod din „Legendele Mafiei”, producătorii documentarului polițist „The Seven Five” îi transportă pe telespectatori în mijlocul unui grup diferit de crimă organizată pe măsură ce un razboi brutal de succesiune e pe cale să izbucnească.

Seria începe cu povestea lui Pablo Escobar a cărui ascensiune începe în anii ’70 când traficul columbian de cocaină era în floare. Sute de traficanţi mărunţi concurau pentru a controla această afacere profitabilă, însă un hoţ mărunt va deveni cel mai puternic criminal din istorie. În aceeași serie, va fi prezent și liderul cartelului mexican al drogurilor Sinaloa, „El Chapo” Joaquin Guzman Loera.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii