FacebookTwitterLinkedIn

HBO Europe a anunţat, miercuri, că va face modificări în portofoliul său de televiziuni din Europa Centrală şi de Est.

Astfel, pe 21 martie, HBO va relansa televiziunile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală şi de Est, propunându-şi să difuzeze inclusiv în România cele mai bune programe prin HBO, HBO 2 şi HBO 3. „Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai, adresate tuturor tipurilor de public”, precizează HBO, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, HBO va continua să difuzeze în premieră şi în exclusivitate „seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24″. De asemenea, principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

CITEȘTE: TELEVIZIUNILE STRĂINE AU RAPORTAT PROFITURI ÎN ROMÂNIA

Din 21 martie, televiziunea HBO 2 va fi disponibilă şi în România. „HBO 2 se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinţilor”, potrivit comunicatului HBO.

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy va deveni HBO 3, „locul în care vor putea fi urmărite producţii HBO noi, dar şi de colecţie”. “Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii ale HBO Europe”, mai spune HBO.

HBO nu a precizat în grilele căror operatori de cablu şi / sau satelit din România va fi disponibilă televiziunea HBO 2.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.