Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Televiziunea generalistă MDI TV din Târgoviște va emite în opt judeţe

MDI TV, televiziune generalistă care emite din Târgovişte, a primit aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de a se extinde la nivel regional, astfel încât programele sale vor fi recepţionate la nivelul a opt judeţe, informează MEDIAFAX.
MDI TV Targoviste

Pe lângă judeţele Dâmboviţa, Argeş, Telorman şi Giurgiu, MDI TV va emite oficial şi în alte patru judeţe: Prahova, Ialomiţa, Ilfov şi Călăraşi.

Bertha Colea, managerul MDI TV, a spus membrilor CNA: „MDI TV este primul proiect de televiziune regională care este realizat în mod real în România”.

Echipa MDI TV şi MDI FM (radio) este cuprinde 83 de persoane şi are corespondenţi în judeţele în care emite această televiziune.

Bertha Colea a mai spus în fața membrilor CNA că cea mai recentă investiție în televiziune, „la standardele unei televiziuni naționale” s-a ridicat la 200.000 de euro.

Grila de programe a televiziunii MDI TV cuprinde emisiuni informative, programe educative și culturale şi religioase, divertisment, filme de ficţiune și animaţie, publicitate şi teleshopping.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii