Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Televiziunea educațională Da Vinci difuzează serialul „Caută pe internet”, care arată cum să-i protejăm pe copii de pericolele care îi pândesc în online

Cu ocazia Zilei Internaționale a Siguranței pe Internet, televiziunea educațională Da Vinci a pregătit mini-serialul educativ „Caută pe Internet” (Search it up), un program educativ pentru cei mici, dar și foarte util pentru cei mari, informează Media Expres.   
Da Vinci

Fiecare episod explică cum să-i protejăm pe copiii noștri de pericolele care îi pândesc în spatele ecranelor calculatoarelor sau al telefoanelor inteligente cum ar fi: stirile false, hărțuirea digitală sau partajarea informațiilor, notează Media Expres.

Urmărind aceast serial, care pune accentul pe probleme din viață reale, copiii capătă deprinderile necesare pentru a rămâne isteți, în siguranță pe online. Personajele pozitive îi învață să devină super-eroi digitali și să reacționeze corect în situații periculoase.

Producția originală Da Vinci, „Caută pe intenet”, a fost nominalizată la premiile BAFTA în secțiunea Conținut educțional pentru copii.

Scenariul a fost scris de celebrul Dave Ingham care a participat, printre altele și la serialele: Pingu, Mielul Shaun sau Thomas și prietenii săi. Regia e semnată de Sarah Cox care a devenit cunoscută cu serialul „Nina are o urgență”.

Până la finele lunii aprilie 2021, serialul „Caută pe internet” poate fi vizionat în secțiunea On Demand a Vodafone TV.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii