FacebookTwitterLinkedIn

Emisiunea „Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2013” va prezenta, în direct, sosirea vedetelor pe covorul roșu, duminică, 24 februarie, spre luni, 25 februarie, de la ora 00:30. Pe măsură ce vedetele vor sosi la a 85-a ediţie a Premiilor Academiei de Film, pe Hollywood Boulevard, prezentatorii Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic îi vor întâmpina, relatând în direct de pe covorul roşu.

În aceeași noapte, HBO va difuza ceremonia de decernare a premiilor Oscar în transmisie live, în limba originală, nedublat, de la ora 3:30, şi va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roşu, începând cu ora 2:00.

De asemenea, miercuri, 27 februarie, de la ora 22:00, canalul E! va difuza „Fashion Police: Premiile Oscar 2013”. La rândul său, HBO va difuza marţi, 26 februarie, de la ora 20:00 varianta editată şi subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediţia 2013.

A 85-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, şi va fi prezentată de Seth MacFarlane, creatorul serialelor de animatie Family Guy şi American Dad.

E! Entertainment Television face parte din pachetul de televiziuni operat la nivel internațional de compania americană Universal Networks International, divizia globală de canale a NBC Universal, alături de Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, The Style Network, DIVA Universal și Golf Channel.

Home Box Office (HBO), cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America, oferă canalele de televiziune premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS. HBO Europe – deţinut de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări, printre care și România.